Akhisarpress.com - Müzik hayatına çocuk yıllarında amatör olarak başlayan, sonrasında bu tutkusunu profesyonel olarak devam ettirebilmek için İstanbul’a yerleşen Akhisarlı Cihan Suyolcu, iki şarkılık ilk projesini yayınladı.

Müziğe olan tutkusunu da devam ettiren Suyolcu, batı şan ve Türk musikisi dersleri de aldı. Diğer yandan söz ve beste yapmaya başlayan şarkıcı iki şarkılık projesi “Eksik Elveda”yı CS Music ve Esen Müzik etiketiyle geçtiğimiz gün yayınladı. 

Pop müziğini yeni seslendiren Cihan Suyolcu’nun iki yıllık bir ön çalışma ile hazırladığı ilk projesinin çıkış şarkısı olan “ Çöl Rüzgarı”nın söz ve bestesi aynı zamanda sanatçının hocası olan Sera’ya ait. Projeye adını veren şarkı “Eksik Elveda”nın  söz ve bestesi ise Cihan Suyolcu’ya ait. 

Akhisarlı genç müzisyenin ilk projesinden ilk video klip şarkısı olarak “Çöl Rüzgarı” seçildi. Ömer Yusuf Çelikel yönetmenliğinde çekilen video klip, Film Sokağı Stüdyoları’nda 60 kişilik bir ekiple 15 saatte tamamlandı. Klipte Cihan Suyolcu’ya Ukraynalı model Nastya eşlik etti.