Akhisarpress.com - Akhisar’da yaklaşık 9 yıldır faaliyet gösteren Akhisar Yeni Gözde Gazetesinin İnternet Haber Portalı olan Akhisar Gözde Haber İnternet Sitesi (www.akhisargozde.com) kuruluşunun 2.yılını hisar restoranda kutladı.

26 Şubat 2011 yılında Akhisar Yeni Gözde Gazetesi Sahibi Sevda-Akif Özalp çifti tarafından kurulan ve kurulduğu günden bu yana Akhisar’da yayın hayatını objektif bir şekilde yansıtan Akhisar Gözde Haber alışılmışın tersine reklam haberciliği değil, haber için habercilik yapmıştır ve yapmaya devam edecektir.

Kısa süre içersinde okuyucularının hafızasına yerleşen İnternet Sitemiz yaptığı değişik haberler ile olumlu tepkilerin yanı sıra tarafsızlığını da her seferinde ispatlamıştır.

2. Yaşını Akhisar Hisar Restoranda kutlayan Gözde Gazetesi ve Akhisar Gözde Haber İmtiyaz Sahipleri Sevda-Akif Özalp, Çocukları Yaren-İlbey Özalp, Akhisar Gözde Haber Editörü Mehmet Barlık, Gözde Gazetesi Editörü Erhan Özalp, eşi Cansu Özalp, Gözde Gazetesi Sayfa Düzenleyicisi Çiçek Altunel eşi Ufuk Altunel, Gazete Baskı Sorumlusu Erhan Dedeoğlu ve Akhisarpress.com Yöneticisi ve Anadolu ajansı Akhisar Temsilcisi Mustafa Özdemir katıldı.