Mustafa Özdemir - Umutlar Çiçek Açsın Projesi kapsamında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Manisa Valiliği, Akhisar Kaymakamlığı ve Akhisar Belediyesi tarafından toplu nikah töreni düzenlendi.

Hüsnü Kahraman Gölet Alanı Büyük Salonda düzenlenen nikah törenine AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Siyasi partilerin temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Akhisar’da Umutlar Çiçek Açsın Projesi kapsamında biricisini düzenlenen nikah töreninde çiftlerin nikahını Hızlı kıyarken, nikah şahitliğini AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ve Kaymakam Kamil Köten yaptı.

25 çiftin nikahının kıyıldığı törende konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir, insan ekmekle doyar emekle büyür sevgi ile yaşar yani bizler birbirimizi her zaman sevmemiz lazım. Sevgi ile birbirimize moral ve motivasyonumuzu artırmamız gerekiyor. Sevgimizi ilgimizle alakamızla her kesimde birbirimize göstermeliyiz. Bugün burada bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Bugün burada güzel anı sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum diye konuştu.