Akhisar’da her geçen gün büyüyen medya sektörüne bir yenisi daha eklendi. Akhisar Life Aktüel, Magazin ve Yaşam Dergisi yayın hayatına Ağustos sayısı ile başladı. 

Derginin tanıtım kokteyli İstanbul yolu üzerinde bulunan Garden Park’ta Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, AK Parti İlçe Başkanı İ. Hakkı Şenyiğit, CHP İlçe Başkanı İsmail Şahin, Akhisar Mermerciler Kooperatifi Başkanı Recep Kalın ve birçok davetli katıldı. 

Konukları tek tek kapıda karşılayan Akhisar Life imtiyaz sahibi Burak Yurdakul ve Yazı İşleri Müdürü Arzu Budak konuklar ile fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Derginin açılışını Burak Yurdakul ve Arzu Budak, Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı ile birlikte derginin kapak fotoğrafı üzerinde bulunan kurdeleyi açarak yaptılar. 

Bu tür açılışların yeni umutlar anlamına geldiğini ifade eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı; “Bugün burada Akhisar’ın yaşayan yüzü sloganı ve iddiasıyla hayata geçen Akhisar Life dergisinin açılışı için bir aradayız. Bu şehri zenginleştirmek bu şehirle ilgili iddialarımızı hayata geçirmek, hepimizin önemli tutkusu. Aramızda bütün halk katmanlarından temsilciler var. Bu birliktelik Akhisar’ın karakteristik anlamında da bir araya gelişleri hep birlikte görüyoruz. Akhisar’ın en önemli gücü bence budur. Akhisar ile ilgili önemli bir adım atıldığında destek veriyoruz. Ben arkadaşlarımıza başarılar diliyorum.” Dedi.

Kokteyl sonrası Akhisar Life İmtiyaz Sahibi Burak Yurdakul ve Yazı İşleri Müdürü Arzu Budak konuklar ile birlikte pastayı kesti.