Akhisar Life Dergisi 6. Sayısını çıkardı. Akhisar’ın yaşayan yüzü sloganı ile yola çıkan Akhisar’ın yerel dergisi  Akhisar Life Dergisi yeni sayısını okuyucuları ile buluşturdu. 

Editörün kaleminden:

Merhaba sevgili dostlarım,

Yine yeni bir sayıda sizler ile birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Zaman su gibi akıp geçiyor ve nasıl geçtiğini anlamakta güçlük çekiyoruz dostlarım. Hep bir koşturmaca hep bir telâşe var hayatımızın içinde. Kaygılarımız, sorunlarımız bitmek bilmeyen işlerimiz arasında ne kendimize ne sevdiklerimize vakit ayırabiliyoruz. Dergimizi hazırlarken düşüncemiz hep uzağında kaldığımız sosyal hayatın içerisine sizleri de dahil etmek. Akhisar’da yaşanan olayları, etkinlikleri ve daima Akhisar için iyi şeyler yapmak isteyen aktif insanları size taşıyabilmek. Söylemeden geçmek istemediğim bir konu daha sevgili dostlarım; 07.02.2016 günü çok değerli dostum ve Akhisar’ın değerli işadamlarından sevgili         Murat Kabasakal kardeşimin ani ölümü tüm sevenlerini derinden yaraladı. Acılı ailesine Allahtan sabır diliyorum. Akhisar gerçekten değerli bir insanı kaybetti.

Bu sayımızda yine çok değerli isimler ile birlikteydik. Manisa Büyük Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün, yıllardır Akhisar’da çizgisini hiç bozmadan mesleğini icra eden Sayın Erol Boşnak, Akhisarlı yönetmen Feride Kaytan,Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül ve bir çok değerli isimi bizler ile birlikteydi.Çok güzel ve samimi sohbetler gerçekleştirdik sizler için. 2016 yılı yaz modası için Barones giyim ile birlikte çok güzel bir sunum hazırladık sizler için. Her şey güzel olsun ve sizlere laik olsun istiyoruz. Akhisar Life ekibi olarak Akhisar adına güzelliklere imza atmak istiyoruz. Amacımız  hafızalarda güzel izler bırakmak. Bir dahaki sayımızda tekrar görüşmek dileğiyle.

Sevgi,Barış,Mutluluk ve Başarı ile Kalın…