Akhisarpress.com - Akhisar Fenerbahçeliler Derneği kuruluşlarının 10. Yılını, üyeleri ve dostları ile birlikte düzenledikleri yemekle kutladılar. Derneğin 10. Kuruluş yılı nedeniyle firmalara ve basın mensuplarını özel hazırlanmış şiltleri başkan Mimar Ayrın Coşkun verdi.

Tütün Otel Teras katında ki lokanta bir araya gelen Akhisarlı Fenerbahçeliler, Türk ve Fenerbahçe bayrakları ile coşkulu bir gece geçirdiler. Kulübün tarihçesi, şampiyonlukları ve son yıllardaki yaşanan haksız olayların sunulduğu sinevizyon gösterimi geceye katılanları, duygulandırdı ve coşturdu.

Dernek Başkanı Mimar Aydın Coşkun yaptığı konuşmada, “Akhisarlı Fenerbahçeliler olarak birlikte olmaktan çok mutluyuz. Kulübümüz ve başkanımız Aziz Yıldırım’ın son iki yıl içinde uğradığı haksız duruma sevinenler, artık büyüklüğümüzü kabul etmişlerdir. Biz Fenerbahçelilerin birlik ve beraberliğini ve yükselmemizi hiçbir güç engelleyemeyecektir.” dedi. Başkan ayrın ve yönetim kurulu üyeleri Sarı Lacivertli Kulübün armalarının bulunduğu pastayı, Türk ve Fener bayraklarını ve Fener marşı eşliğinde kesti.

VİDEO YÜKLENİYOR.. LÜTFEN AÇILMAZSA SONRA TEKRAR DENEYİN