Akhisar Genç İş Adamlarının her yıl düzenlediği geleneksel yılsonu balosu bu yılda görkemli bir şekilde gerçekleşti. Fayton Otel’in yazlık bahçesinde düzenlenen gecede Türkiye'nin güçlü kadın vokallerinden Aslı Güngör sahne aldı. Saat 19.00 da gelmeye başlayan tüm konukları AKGİAD yönetim kurulu kapıda tek tek karşıladı. Gecede Aslı Güngör sahne alana kadar, Ege Üniversitesi Devlet Türk musikisi öğrencisi Sıla Yöneyci ve Yaşar Üniversitesi konservatuar öğrencisi Hüseyin Kaya Çavuş  sahnede misafirlere müzik ziyafeti yaşattı. 

Gecenin açılış konuşmasını yapan AKGİAD başkanı Özkan Kalın; “Değerli misafirlerimiz kıymetli üyelerim ve yönetim kurulum her yıl düzenlediğimiz geleneksel yılsonu balomuza hepiniz hoş geldiniz şeref verdiniz. Genç iş adamları derneği olarak yönetim kurulum ve üyelerimiz ile birlikte her zaman Akhisar’ın gelişmesi ve daha güzel bir şehir haline gelmesi için bir sivil toplum örgütü olarak elimizden gelen çabayı sarf ediyoruz. Bu geceyi düzenlememizin  en büyük sebeplerinden bir tanesi yoğun iş tempolarımız içerisinde üyelerimiz ve siz değerli Akhisar esnaflarımız ve firmalarımızla  bir araya gelip hem samimiyetimizi pekiştirmek hem de koskoca bir yılın stresini atmak içindir. Hepinize bizleri yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum iyi eğlenceler diliyorum” dedi. 

Gecenin ilerleyen saatlerinde AKGİAD başkan vekili Bilal Özükırmızı ve yönetim kurulu üyesi Murat Aslan sahneye çıkarak Aslı Güngör’e Akhisar'ı temsil eden yöresel ürünlerimizden hediyeler taktim ettiler. Bilal Özükırmızı, Akhisar’ın zeytini, futbolu ve köftesi ile marka bir şehir olmasının çok gurur verici olduğunu, böyle bir şehirde sahne alıp bizler ile birlikte olduğunuz için size ve bizi yalnız bırakmadıkları için tüm misafirlerimize yönetim kurulum adına teşekkür ederim dedi.

Gece, geç vakitlere kadar Aslı Güngör’ün muhteşem sesi ve şarkılarıyla devam etti.