Emekli öğretmen ve sanatçı Yıldız Yılmaz, Yıldızın Gözüyle resmi ve seramik sergisi Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu ve Sanat Atölyeleri Sorumlusu Umut Ak’ın katılımı ile açıldı.

Eskişehir doğumlu, ilk, orta ve meslek lisesi tahsillerini yine Eskişehir’de tamamlayan ardından Ankara Kız Teknik Yüksek Öğretmen Okulu Moda ve Çiçek bölümü ve ek branş resim mezunu olan Yıldız Yılmaz, son olarak İzmir Göztepe Kız Meslek Lisesinden emekli oldu. Emeklilik yaşantısını yağlı boya ve seramik çalışmaları ile değerlendiren Yılmaz, birçok karma ve bireysel sergileri var. Evli ve 2 çocuk annesi Yıldız Yılmaz’ın eşi de Akhisarlı olduğu bildirildi.

Tabiatın renklerini, doğayı insan ve hayvan sevgisini sanata aktarmaya çalıştığına işaret eden Yıldız Yılmaz bugüne kadar açtığı sergilerdeki en iyi hoşgörü ve ilgi alakayı Akhisar’da gördüğünü dile getirerek Akhisar Belediyesine sanata ve sanatçıya verdiği değerden dolayı çok teşekkür ettiğini ifade etti. Sergi 27 Mart’a kadar açık kalacağı bildirildi.