Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin destekleriyle düzenlenen "Yetersiz Bakiye" adlı tiyatro oyunu, Akhisar'da AKSEK Sevgi Çocukları Derneği  yararına Belediye sinemasında sanatseverlerle buluştu.

Başrollerini Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı'nın oynadığı Murat Kürüz'ün yazıp yönettiği Yetersiz Bakiy adlı oyun gereksiz harcamalar yapan evli çiftin, kredi kartı borçlarını ödeyebilmek için evlerinin bir odasını kiraya vermeleri sonucu gelişen komik olayları anlatıyor. Hakan Yılmaz ve Hande Subaşı'nın yanı sıra Eylül Öztürk ve  Tuncay Tuncalp'inde başarılı performans sergilediği oyun izleyicilere kahkaha dolu bir gece yaşattı.

İki perdelik oyunun sonunda sanatçıların performansı salonu dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. Oyunu Akhisar Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Naidir Yağcı, Ağır Ceza Reisi Aytaç Ballı, Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar, Büyükşehir belediyesi Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri ve çok sayıda vatandaş izledi. 

Oyunun sonunda ise protokol üyeleri sanatçıları tebrik ederek kendilerine çiçek takdim etti. AKSEK sevgi çocukları derneği adına yönetim kurulu üyesi Halil Hatip'te böyle bir gecenin organize edilmesinden dolayı Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.