Bekir Pehlivanoğlu Ortaokulu ile Nostalji Gecesinde, Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunu dolduran izleyiciler keyifli saatler yaşadı.

Sevil Koçkar’ın yönettiği öğrencilerden oluşan koronun nostalji gecesi Yeşilçam Şarkıları konserinde Münevver Yüzkat sunuculuk yaptı. Gece de ilk konuşmayı yapan Bekir Pehlivaoğlu Ortaokulu Müdürü Abdülkerim Korkmaz geceyi hazırlayan öğrencilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederek bu gecede yalnız bırakmayan ailelere de teşekkür etti.

Yeşilçam Şarkıları konserinde koroda İrem Güntürk, Rabia Alım, Erol Akaydın, Dilara Tezgören, Umut Kısabay, Kader Akın, Öykü Derin Aksel, Abdullah Demircan, Şevval Akgün, Fatma Nur Ergin, Emre Berkay Mirili, Derya Uludağ, Yağmur Almacı, Aleyna Sever, Sılanur Palancı, Yiğithan Akkuş, Gönül Kılınç, Hazal Turbil, Aleyna Cengez, Hatice Nur Sarı, Hale Öğel, Hazelnur Ceylan, Kardelen Pekcoştu, Altay Kara ve Figen Yaka sahne aldı.

Orkestra da ise gitar da Burak Calasın, Kanunda Serkan Şengüler, Keman da Serdar Pazarcıoğlu, Klarnet de Samet Pazarcıoğlu ve Ritim de Erdal Yiğiter sahne aldı.