Akhisarpress.com - Akhisar Değişim Tiyatrosu ekibinin öncülüğünde, AKSAD Tiyatrosu, Mayıs Tiyatrosu, AFEM Halk Oyunları ve çok sayıda sanat dostunun birlikteliği ile 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günüde tiyatro etkinliği hazırlandı.

“Sanatın Dostlarını Sahneye Çağırıyoruz” sloganıyla hazırlanan pogramda Akhisarlı Tiyatro ekipleri Değişim, Grup Mayıs, AFEM Halk Oyunları ekibi, AKSAD, Özgün Ekibi ve oyuncuları Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda Akhisarlı Sanatseverlere doyumsuz bir gece yaşattılar. İlk olarak Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Merhum Usta Değişim Tiyatro oyuncusu Ali Akbaş’ın anısına slayt gösterimi yapıldı.

Programda sırasıyla gösteri gurupları oyunlarını sergiledi. Yaratıcı drama, komedi, aşk, mim, düğün ve duvar gibi oyunlar sergilenirken AFEM Halk oyunları tarafından da Ege Zeybeği gösterisi yapıldı.

Geceye Akhisar Kültür Sanat Derneği Başkanı Nevin Dağlı, Emniyet Müdürü Mehmet Turhan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur, yönetim kurulu üyeleri, MHP Kadın Kolları Başkanı Nemciye Ulus ve Yönetim Kurulu üyeleri, CHP Kadın Kolları Başkanı Server Goral ve yönetim kurulu, Ak Sek Sevgi Çocukları Başkanı Halil Hatip, ,Akhisar Rehabilitasyon Merkezi Yöneticileri, Engellileri ve çok sayıda sanatsever katıldı.