Akhisarpress.com - Akhisar’da Avukatlık yapmakta olan ve 2011 yılında yazdığı Beyaz Usta, Siyah Çırak isimli ilk kitabıyla yazarlığa giriş yapan Bahadır Yenişehirlioğlu, üçüncü kitabı olan Son Hasat isimli kitabını Evşen Alışveriş Merkezinin sponsorluğunda okuyucularına imzalayıp hediye etti.

Evşen Alışveriş Merkezi yöneticisi İbrahim Köroğlu yaptığı açıklamada, Akhisar’ımızın değerli avukat yazarlarından Bahadır Yenişehirlioğlu’nu bugün işyerimizde misafir ettik. Müşterilerimize ve Akhisarlılara ücretsiz olarak sayın Yenişehirlioğlu’nun son kitabı olan Son Hasat’ı imzalayıp takdim etmesi bizleri çok mutlu etti. Bahadır bey, bugün yaklaşık 200 kitabını gelen okurlarına ve müşterilerimize ücretsiz olarak imzalayıp takdim etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz diye konuştu.

Bahadır Yenişehirlioğlu’nun Beyaz Usta Siyah Çırak, Kerime kitaplarından sonra üçüncü kitabı olan Son Hasat, zeytin tüccarı bir babanın kızlarından yola çıkarak 3 nesil şizofren bir ailenin travmasını ve onların yaşadığı çarpıcı olayları anlatıyor. Menemen olayları, Kubilay hadisesi ile start veren hikayeyi hem güncel, hemde tarihsel travmalar barındırıyor.