Akhisar halkı havaların ısınmasını büyük bir mutluluk ile karşılarken, Atlas Müzik & Showroom birbirinden cazip indirimler ve Kuzey Güzel Sanatlar ile ortaklaşa düzenlenen çekiliş ile göz alıyor. 

Atlas Müzik & Showroom; Türkiye’nin dört bir yanına toptan-perakende satışlarının yanında, mağaza satışlarında da yaz aylarına özel büyük indirimler ve satın alma kolaylıkları sağlıyor. Atlas Müzik & Showroom’da farklı işletme ortaklıkları ile birbirinden güzel hediyeler için çekilişlerin olacağını açıklayan Rüzgar Yürekli, tüm Akhisar halkına sanata ve müziğe duyulan yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyor. 

Rüzgar Yürekli yaptığı açıklamada, ‘’Hepimiz yaz aylarının bizlere getireceği güzellikleri iple çekiyoruz. Buradan Atlas Müzik & Showroom’u tercih edip, bizler vasıtası ile sanatı paylaşan tüm halkımıza teşekkür etmeliyim. Gün geçtikçe sanata duyulan ilgi ve alaka muhteşem derecede artmakta. Şehrimizde ki bir çok okulumuzun müzik sınıflarında enstrümanlarımızı ve firmamızı görmek bizleri çok gururlandırıyor. Dokunabildiğimiz her bireye sanatın birbirinden güzel getirilerini aşılamaya son hızla devam etmekteyiz. Halkımızın, Atlas Müzik & Showroom ailesi olarak, bizlere duyduğu güvene ve beslediği samimiyete çok teşekkür ederiz. Bünyemizde bulundurduğumuz markalar ile gerek bölgemizde gerekse ülke genelinde sanat adına atılan adımlar çok fazla. Umuyoruz ki sanat için atılan her adım sizlere mutluluk ve başarı getirir. Tüm halkımızı 23 Nisan için ‘’Kuzey Güzel Sanatlar’’ ile ortaklaşa düzenlediğimiz çekilişe davet eder, sağlıklı ve mutlu bir yaz dileriz.’’ dedi. 

Adres: Ragıpbey Mahallesi 17. Sokak No: 1/D (Kılavuz spor yanı)
Telefon: 0 539 235 40 76 

Trendyol: /atlas-muzik-showroom
Sosyal medya adreslerimiz:
İnstagram: @atlasmuzikshowroom
Facabook: @AtlasMuzikShowroom
Twitter: @Atlassmuzikk