558. Çağlak Festivali kapsamında düzenlenen Rumeli gecesinde Akhisarlılar Amfi Tiyatroyu doldurdu. 3 bin kişilik Akhisar Belediyesi Dev Öğrenci Amfi Tiyatro’da Akhisar Belediyesi ve Balkan Göçmenleri Derneği ile ortaklaşa düzenlenen Rumeli gecesinde Ekrem Erşan ve Havva Karakaş sahne aldı.

İlk olarak sahneye çıkan Ekrem Erşan özellikle Akhisar’da bulunan balkan göçmenlerinin yoğun ilgi gösterdiği gecede seslendirdiği balkan şarkıları büyük beğeni topladı. Ardından sahne alan usta sanatçı Havva Karakaş ise Akhisarlılara unutulmaz bir gece yaşattı.

Program sonunda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Balkan Göçmenleri Derneği Tunay Gül, gecenin anısına sanatçı Havva Karakaş’a çiçek ve zeytin ürünlerinden oluşan şilt takdim etti. Ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Ege Bölgesinin tek Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor’un 45 numaralı Havva Karakaş yazılı formasını sanatçıya hediye etti. Formayı alan Havva Karakaş ise aldığı formayı giyerek kalan şarkıları Akhisar Belediyespor forması ile okudu.

Geceye renk katan sanatçılara teşekkür eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Balkan Göçmenleri Derneği Başkanı Tunay Gül ile birlikte bir çok projeye imza attıklarını bugün de böyle güzel bir projeye imza attıklarını ve tebrik ettiğini dile getirdi. Göçmenlerin bu şehre renk katmaya devam ettiğini dile getiren Belediye Başkanı Hızlı, “Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın daim etsin inşallah” dedi.