Akhisar Belediyesi, “Kültür Yolları ve İnanç Turizmi” temasıyla, bu yıl Ankara’da ikincisi düzenlenen "Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı"nda, ülkesine kattığı kültürel değerleri tanıttı.

Gerçekleştirdiği restorasyon projeleri başta olmak üzere başarılı faaliyetleriyle bu zamana kadar pek çok fuarda katılımcı olarak yer alan Akhisar Belediyesi, "Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı"nın da yıldızı oldu.

20-23 Aralık tarihleri arasında, 2 yıldır “kültür” başlığı altında çeşitli temalarda başarılı il ve ilçelerin temsilcilerini bir araya getiren ve konuyla ilgili pek çok akademisyeni buluşturan "Kültür Turizmi Zirvesi ve Fuarı", bu yıl da “Kültür yolları ve inanç turizmi” temasıyla belediyeler ve özel sektör temsilcilerini bir araya getirdi. ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara, Thyateira antik kenti kalıntılarından oluşan fotoğraf, 554. yılına ulaşan Çağlak Festivali tanıtım materyalleri, zeytinyağı şiltleri, zeytinyağından yapılmış sabun, kent tanıtım broşürleri, 12 Milyon zeytin ağacının tanıtım materyalleri ile katılan Akhisar Belediyesi, katılımcılar ve ziyaretçiler tarafından büyük beğeniyle karşılandı.

Akhisar Belediyesi adına katılan Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, fuarda katılımcılara Akhisar’ın tarihi ve kültürel bilgileri hakkında aktarımlar yaptı.