Akhisar Belediyesi öncülüğünde sürdürülen ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün katkılarıyla hizmet veren Sanat Atölyesi Hobi Kursiyerlerinin Pusula isimli sergisi açıldı. Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü İbrahim Topaloğlu, kur öğreticisi Şehriban Hatip ve öğrencilerinin katılımı ile açılan sergi bu hafta sonuna kadar açık kalacak.

El işi, taş ve ahşap boyama, tişört baskısı, keçeden çanta yapımı gibi bir çok ürünün yer aldığı sergi açılışı öncesi söz alan kurs öğreticisi Şehriban Hatip, “2 aylık bir sürede yaşlarına rağmen çocuklarımız çok güzel eserler meydana getirdi. Burada özellikle huzurlarınızda çocuklarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocukların yaz tatili çok iyi bir şekilde değerlendirdiklerinin tablosuna şahitlik yaptıklarını ifade eden Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Velestin, “çocuklarımız çok güzel eserler çıkarmış. Biz her zaman dediğimiz gibi Halk Eğitim Müdürlüğü ile birlikte destek çıktık ve çıkmaya da devam edeceğiz” dedi.