Akhisar’da birçok kurumsal ve bireysel müşterinin sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşılayan Çamlıdağ Su Artırma Sistemleri, Alman kalitesini müşterilerine çok uygun fiyatlarla sunmaya devam ediyor.

YILLIK 9 DAMACANA FİYATINA BAKIM İMKANI

Evinizde ve işyerinizde çok uygun fiyatlarla birinci sınıf su arıtma cihazlarına sahip olunabileceğini ifade eden Çamlıdağ Su Arıtma Sistemleri yetkilisi Mehmet Ali Kaya; “Akhisar’da Palm City Hotel, Novada Cafe Mania, Pause Cafe ve birçok eve hizmet veriyoruz. Damacanaya gelen büyük zamlardan sonra müşterilerimiz damacana yerine su arıtma cihazlarına geçiş yapıyor. Bu müşterilerimize büyük indirimler sağlıyoruz. Kur yükselişinde 2 bin, 2 bin 500 TL arası olan ve hala düşürülmeyen fiyatlara karşı stoklarımızdaki tüm ürünlere kısa süreli birinci sınıf Alman marka cihazlarda 700-800 TL indirimler yaptık. Üstelik ödemelerde 9 taksit imkanı sağlıyoruz.” Dedi.

9 TAKSİT VE CAZİP ÖDEME KOŞULLARI

Aynı zamanda müşterilerimizin isteği doğrultusunda su arıtma cihazından, sebile hat çekimi de sağlıyoruz. Ödemelerde 9 taksit ve cazit ödeme koşulları sağlıyoruz. Sizlerde bu indirimlerimizden faydalanmak ve damacana yükünden kurtulmak isterseniz bizleri 0534 645 80 63 numaralı sipariş hattımızdan bilgi alabilirsiniz.” dedi.

ÇAMLIDAĞ SU ARITMA SİSTEMLERİ
0534 645 80 63

https://www.instagram.com/camlidagaritma/