Akhisar’da Geçtiğimiz yıl yaptığı muhteşem hediyelik eşyalar ile büyük beğeni toplayan hediyelik eşya kursu bu yıl sezona daha iddialı girdi.

Yoğun istek üzerine geçtiğimiz günlerde ikincisi açılan kursta 21 kayıtlı kursiyer ve yanı sıra gönüllü kursiyerlerde bulunuyor. Hafta içi hergün faaliyet gösteren kursta akşamları saat 18:30 – 22:25 arası eğitim veriliyor.

Kurs hakkında bilgi veren Bakanlık Onaylı Kurs Öğretmeni Murat Dalca şöyle konuştu; “İlçemizde Halk eğitim bünyesinde açmış olduğumuz Ahşap hediyelik eşya yapım kursuna talebin fazla olması bizi şaşırttı ve mutlu etti.

Kursiyerlerin yoğun ilgisi başarılarına da yansıyor.Kursiyerlerimizin ilk hafta yaptığı Hacivat - karagöz sahnesi bu başarıyı göstermektedir.Kursun ilerleyen haftalarında Akhisar’ımızın sembolü olan at arabalarının ahşap yapımı kursiyerlerimizi şimdiden heyecanlandırmakta ve sabırsızlaştırmaktadır.

Bu sezon yaptığımız ahşap hediyelik eşyaların çok başarılı olacağına inanıyorum.Bizde yenilik hiçbir zaman tükenmez.”dedi.