Akhisar Halk Eğitim Merkezi bünyesinde 2014 Ocak ayında kurulan Halk Oyunları Ekibi yoğun çalışmalarından sonra “Halk Oyunları Şenliği” düzenliyor. 
Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya’yı makamında ziyaret eden halk oyunları antrenörü Umut Fidan ve ekibi halk oyunları şenliğine halktan büyük ilgi beklediklerini ifade ettiler.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ufuk Çetinkaya , “Böyle bir çalışmanın yapılmasını kurumumuz olarak bizde çok istiyoruz halk eğitim merkezimizin bir çok halka verdiğimiz güzel çalışmalar içerisinde böyle bir çalışmanın da olması  ve yapılabilmesinden de  mutluluk duyuyoruz. Çalışmamalarımız da bizlere destek veren Umut Fidan ve ekibine de teşekkür ederiz.” Dedi. 

Halkoyunları Antrenörü Umut Fidan, her yıl çoğu il ve ilçelerde açılan halk eğitim merkezleri adına kurulan halkoyunları ekiplerinin katıldıkları yarışmalar ve festivaller ile temsil ettikleri bölgelerinin yanında Akhisar halk eğitim merkezinin  böyle bir çalışmalara bile geç  kaldığını dile getirdi..  Bu sene ilk olarak  Ufuk Çetinkaya’nın vermiş olduğu destek ile kurulan halk oyunları ekibinin de ilerleyen günlerde katılacağı bir çok programa  ilçemiz Akhisar’ı en iyi şekilde  temsil edeceğini söyleyen umut fidan 5 haziranda Akhisar  halk eğitim merkezi adına yapılacak olan halkoyunları şenliğinin de halk tarafından büyük ilgi göreceğini ve çok eğlenceli geçeceğini söyledi.. Bu programın oluşmasına destek verecek olan kurum müdürü Ufuk Çetinkaya’da teşekkür dileklerini iletti..