ÖZEL HABER (Mustafa ÖZDEMİR)

Akhisar’ın köklü tiyatro ekiplerinden olan Değişim Tiyatrosu “ Çöplük” adlı oyun ile 17 Kasım’da Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda seyircisinin karşısına çıkacak.

Toplam 7 oyuncunun yer alacağı ve 3 ana karakterli “Çöplük” oyunu çalışmalarına Akhisarpress.com olarak katıldık ve oyuncuların performanslarını izledik. Akhisarlı genç yeteneklerin bir araya geldiği, Değişim Tiyatrosu ekibinin her birinin gözünde tiyatro aşkının pırıltısı yer alıyor.

Değişim tiyatrosu “bugüne kadar mağdur olanlarla ilgilendi, bundan sonrada onların sesi olmaya devam edecek” misyonu ile hareket eden tiyatro ekibi, Aralık’ta İstanbul Sadri Alışık Tiyatrosunda, Ocak ayında ise Manisa’da aynı oyunu sergileyecek. Tiyatro ekibi kendilerine katılmak isteyen genç yeteneklere de daima açık bir yönü var, tiyatro ekibine katılmak isteyenler 0507 486 99 83, 0507 697 45 97 telefonlardan ulaşarak sizde ekibe katılmayı talep edebilirsiniz.

İlk 5 yorumcuya bilet hediye ediyoruz

Oyunun bilet teminlerini ise yine aynı telefonlardan ulaşarak temin edilebilir, ayrıca bu habere ilk yorum yapan 5 kişiye Akhisarpress.com tarafından hediye edilecektir. (Yorum yapan okuyucularımız isim soyisim ve kendilerine ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir.)

Çöplük Oyununu Hakkında

Turgay Nar'ın Çöplük Oyunu ilk kez 1995 yılında Tiyatro Stüdyosu tarafından sahnelenmiştir. Beşik ve büyüme, Toplanma ve dağılma, Atıkların Tini, Yalnızlık Korkusu, Meryem İsa ve Çarmıh, Haç kutsal kitaplar ve çöplük, Ortak bilinç altı, Bir din başka bir dinin hayat kuyusudur, Ve yeraltında hesaplaşma gibi konuları ele alan bir sürükleyici bir tiyatro oyunu.