Akhisar Koleji Fotoğrafçılık Kulübü tarafından "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" için hazırlanan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Alo 183 Sosyal Destek Hattı ve Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele’ye yönelik farkındalık fotoğraf projesinin sergisi 08-12 Mart 2017 tarihlerinde, 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği ve Atatürkçü Düşünce Derneğinin katılımı ile Akhisar Novada Outlet’de gerçekleştirmişti. 

Proje kapsamında fotoğrafçılık kulübü öğrencileri belirlenen kurguyla dernek üyelerinin fotoğraflarını Akhisar Koleji fotoğraf stüdyosunda, Akhisar Koleji Görsel Sanatlar ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğrt. Kudret OLGUN’UN danışmanlığında çekerek güzel bir farkındalık proje sergisine imza attı. 

Sergi sonrasında proje fotoğrafları Akhisar Koleji İlkokul Müdür Yrd. Mehmet SALĞIN, İşletme Koordinatörü Zekine BÜKE, Gör. San. ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğretmeni Kudret OLGUN tarafından Necdi Şentürk Parkı içinde Çarşamba ve Cumartesi günleri tel emeği ürünlerini tanıtan ve satışını yapan bayanlara teslim ettiler. Fotoğrafların tesliminde Konuşan 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen Erkanlıoğlu  Uçar ve Fotoğrafı olan üyelere teslim ettiler. 

Fotoğraf  tesliminde konuşan Gör. San. ve Fotoğrafçılık Kulübü Öğretmeni Kudret OLGUN ise konuşmasında “Biz  Akhisar Koleji  Fotoğrafçılık kulübü olarak kadına yönelik şiddette farkındalık yaratabilmek için 183 fotoğraf projemizi gerçekleştirdik. Bu fotoğraf projesinde 8 Mart dayanışma derneğiyle çalıştık. Dernek üyelerinin katılımıyla bu projeyi gerçekleştirdik ve onların bu konuyla ilgili fotoğraflarını çektik ve o fotoğrafları novada avm de sergiledik. Kendilerine emeklerinden ve katkılarından dolayı çok teşekkür ederiz. Biz bu gün bu fotoğrafları onlara teslim etmek için buradayız katkı ve desteklerinden dolayo bir kez daha teşekkür ederiz” dedi. 

Dernek Başkanı Ayşen Erkanlıoğlu ise konuşmasında  “Özel Akhisar Kolejinin Fotoğrafçılık kulübü küçük yaşlardaki çocuklarda kadına yönelik şiddetin bir farkındalık yaratabilmek için bir Alo 183 hattının ön plana çıkarıldığı  bir farkındalık projesinde destek olmamızı bu projede birlikte hareket edebilmemiz için teklifle geldiler. Şu anda burda bulunan arkadaşlarımız alo 183 hattıyla ilgili farkındalık projesinde yer alan fotoğrafları çekilen arkadaşlarımız ve okulumuz şu an da  bizi  bu projede çekilen fotoğraflarımızın teslimi için kadın el emeği pazarına geldiler. Emeklerine yüreklerine sağlık özellikle çocuklarımızın yüreğine sağlık. Çocuklarımız bu projede çok çalıştılar. Gençlerin ellerine sağlık okulunda bu konuda duyarlılığına teşekkür ederiz. Sağ olun “ dedi. 8 Mart Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Ayşen UÇAR ve dernek üyelerine, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Günhan BAKIRLIOĞLU ve dernek üyelerine düzenlenen ziyaretle takdim edildi.