Bosna’da bu yıl Haziran ayı son haftasında Bosna’da kutlanan 502. Ayvaz Dede Şenliklerine katılan Akhisar Şehir Pastanesi işletme sahibi İsmail Kantarcıoğlu 3 günlük fotoğraf albümünde oluşan sergisini Akhisar Belediyesi Sanat Galerisinde açtı.

 

Akhisar Belediyesinin organize ettiği gezi programına katılan fotoğraf sanatçısı İsmail Kantarcıoğlu, Boşnakların, Orta Bosna’da Kraula, Prusac kasabaları ve Ajvatovica dağında her yıl kutlanan 502. Ayvaz Dede Şenliklerinde 3 gün süresince çektiği fotoğraflardan oluşan “Savaşın 20. Yılında Bosna’da Kartpostallar” isimli sergi bir hafta süresince ziyaret açık kalacağı bildirildi.


Akhisar Belediye Başkan Vekili Zafer Aşkın, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Sağlık Grup Başkanı Selin Köksal, AK Parti İlçe Başkanı İsmail Hakkı Şenyiğit’in de katıldığı açılış töreni ile sergi ziyaretçilere açıldı.


Fotoğraf Sanatçısı İsmail Kantarcıoğlu yaptığı açılış konuşmasında “umarım sergimizi beğenirsiniz. 3 günlük gezi sonunda gözlemlerimizi fotoğrafa yansıtmak istedik. Belediyemizin de destekleri ile bugün sergimizi açtık” dedi. Açılış Sonrası Fotoğraf Sanatçısı Kantarcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi’ye desteklerinden dolayı Bosna’da çektiği eserlerinden birisini hediye etti.