Akhisar'da 2009 yılında kurulan Akhisar Sanat Dostları Derneği (ASDER) tanıtım kokteyli Şehir Gazinosunda düzenlendi.

Kokteyl ile ilgili konuşma yanan Uğurcan Zambak; "Sevgili Sanat Severler bugün bizler ile burada olduğunuz için hepinize hoş geldiniz der,bu gecede bizlere verdiğiniz destekten dolayı hepinize teşekkür ederiz” dedi. Daha Sonra söz alan ASDER Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap bir konuşma yaptı. Dernek Başkanı Hülya Arıcı Çap konuşmasında şöyle dedi, “Sayın protokol, kıymetli misafirler, sevgili sanat dostları, Bizleri yalnız bırakmayıp bu güzel ortamı bizlerle paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyor ve hoş geldiniz diyorum. Bu gecenin hazırlanması için bizlere sponsorluk yapan şehir gazinoları sahibi Sayın Erkin Güney beyefendi ve eşi Pınar Güney hanımefendiye sanata ve sanatçıya vermiş oldukları önemden dolayı takdir ediyor ve kutluyorum. Yıllar önce bir hocam şöyle demişti ‘’Bir kenti anlamak istiyorsanız ve o kentte var olmak istiyorsanız bir sanat öğrenmelisiniz. Çünkü o zaman o kentle özleşebilir ve o kenti algılayabilirsiniz.’’ O zamandan beri bir kentin nabzını tutan insanların o kentin sanatçıları olduğuna inanıyorum.

Bir sanatı icra etmek için o sanatın içinde yorulmak gerekir. Bizler de bir nebze olsun kentimize destek vermek ve canlı tutmak için tün insanlara karşılıksız ve tarafsız olarak bunu sunmaya ve öğretmeye çalışıyoruz. Bu çaba da bize yardımcı olan desteklerini esirgemeyen Akhisar Belediyesi’ne de buradan teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelen tüm konuklarımız için bu gecenin güzel geçmesini canı gönülden diliyor ve bir hatamız olursa şimdiden af ola diyorum hepinize iyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Gecede Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği olan 9 solist birbirinden güzel parçalar ile misafirleri coşturdu. Gecede TSM Korosu şefi ve müzik öğretmeni olan Rengül Yazgan Altay’da gecede söylediği parçalar ile dinleyicileri coşturdu. Gecede ASDER yönetim kurulu geceye özel pasta kesimi de gerçekleştirdi.