Mustafa ÖZDEMİR (Akhisarpress.com) - Akhisar Özel AKSEK Sevgi Çocukları Rehabilitasyon Merkezi 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda düzenlediği özel program ile kutladı.

Program, 1 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonu’nda yapıldı. Aksek Sevgi Çocukları Özel Rehabilitasyon Merkezi Başkanı Halil Hatip ve Okul Müdürü Nuray Bayraktar ve yönetim misafirleri ve öğrenci ailelerini kapıda karşıladı.

Her yıl geleneksel olarak yapılan geceye Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’in eşi Gülnaz Köten, Akhisar Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ın Eşi Hebile Turhan , Akhisar Sosyal Hizmetler Müdürü Suudi Arslan , Eski Belediye Başkanı Ahmet Dutlulu , Av. Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, Mhp İlçe Başkanı Ali Çavdar, MHP Kadın Kolları Başkanı Necmiye Ulus , Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur ve yönetim Kurulu Üyeleri, Engelliler Kordinatörü Fikret Türk, Chp İlçe Başkanı Vehbi Bakırlıoğlu, CHP Kadın Kolları Başkanı Selver Goral ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ABZED Başkanı Cem Bayrak, Huzur Evi Müdürü Veli Başoğlu ve Huzurevi sakinleri, Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Bekir Bozkurt, Rehabilitasyon merkezi Engelli öğrencileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Düzenlenen Gece'nin Sunumu'nu Barış Bayraktar yaptı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrası Aksek Sevgi Çocukları Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nuray Bayraktar davetlilere kısa bir konuşma yapmasından sonra etkinlik başladı.

Program Hoşgeldiniz Şiiri, Şirinler, Bale Dans Gösterisi , Lirik Dnsı , Solo Türkü, Sihirbaz Gösterisi , Kurdele Dansı ,Karadeniz Yöresi Horon Dansı, Dünya Çocukları Şiirinin Okunması, Merkezin Çalışmalarının Yer alması 5 dakikalık Sinevizyon Gösterimi, Kına Gecesi , Aşuk İke Maşuk , Atatürk'üm Şiiri, Çanakkale Çocukları Temsili, Aksek Sevgi Çocukları Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hatipin Davetlilere Ve Emeği Gecenlere Teşekkür Konuşması Ardından Rehabilitasyon Merkezinin Okul Ypımında , Çalışmalarımda Emekleri Gecen İlçe Kaymakamı Kamil Köten Adına Gülnaz Kötene , Eski Belediye Başkanı Ahmet Dutlulu ,AV. Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu,Ayrıca Gecede'ki Kostüm ,Tasarım Hazırlanmasıda Desteklerinden Dolayı Yıldız Ural ' da Pilaket Taktimi Yapıldı.
Gece' nin Mustafa Kalender Atlı Öğrenci Sahnede Bayrak , Şehit , Vatan Konularıyla İlgili Şiiri Çoşkuyla Okuyup Bitimin' de Sahnede Asılan Dev Türk Bayrağina Sarılıp ,Öptü ve Davetlilerden Büyük Alkış Topladı. Pogramın Son kısmında Tüm Öğrenciler Yönetim Kurulu Üyeleri Rehabilitasyon Merkezi Personeli Sahneye Çıkarak Elleriyle Türk Bayraklaryla Çoşkuyla Biz Hep Böyleyiz, Onnuncu Yıl Marşını Bİrlikte Söyleyip 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü Sevdikleriyle Davetlilerle Birlikte Kutladılar.