Akhisarpress.com - Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından düzenlenen etkinlik büyük ilgi gördü. Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda gerçekleşen etkinliğe, konuşmacı olarak Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören “Süpermen Türk Olsaydı” konusunda konferans verdi.

Ticaret ve Sanayi Odası başkanı M. Ali Erdayıoğlu’nun açılış konuşmasının ardından sahneye davet edilen Kişisel Gelişim Uzmanı-Yazar Ahmet Şerif İzgören “Süpermen Türk Olsaydı” isimli konferansını başlattı. İzgören; motivasyon, girişimcilik, iş kalitesi, dürüstlük, yurt sevgisi ve hoşgörü ağırlıklı konuşmasında şunları söyledi:

“İnsan vardır, dokunduğu şeye değer katar, insan vardır, dokunduğu şeye değer kaybettirir. Hayatınıza değer katıp katmamak sizin elinizdedir. Bunun için yaptığınız her işe kalite katmalısınız. Ancak ülkemizde işine kalite katanlar çok az. Bu nedenle işinizi kaliteli yaparsanız, mutlaka fark edilir ve emeğinizin karşılığını alırsınız. İşinizde başarılı olmanız için dürüstlük, iş kalitesi, girişimcilik ve dürüstlük elbette ki çok önemlidir. Ancak bu değerlere vatan sevgisi ve hoşgörü gibi iki çiçeği de mutlaka eklemek zorundasınız.”

Konuşmasında, “Süpermen Türk olsaydı, pelerinini annesi bağlardı. Süpermen Türk olsaydı, uçamazdı” diyen İzgören’in, stand-up’çıları aratmayan eğlencedeki konferansı ilgiyle izlendi. Konferans bitiminde Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Ali Erdayıoğlu ve Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, İzgören’e plâket verdi. Öte yandan İzgören'e ATSO Kadın Girişimcileri adına N. Şükran Füzün plaket takdim etti.

İzgören, konferansının sonunda kitaplarını da imzaladı.