Akhisarpress.com

 

Akhisar’da bir ilk olarak W Kitap ve Cafe Akhisarlıların hizmetine açıldı. Ragıpbey Mahallesi 18 Sokak Numara 7-A’da bulunan W Kitap ve Cafe’nin açılışını Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Belediye Başkan Yardımcıları Ömer İşçi ve Latif Çakmak, Akhisar İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanı A. Vehbi Bakırlıoğlu yaptı. 


Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten; “Gençlerimizi kitap okumaya, kitapları sevdirmeye yönelik açılan bu işyerinin açılışında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Buradan herkes faydalanacak, Akhisar’ımıza hayırlı uğurlu olsun.”dedi.


Aslen İzmirli olan ve ilk şubelerini Muğla merkezde açan W Kitap ve Cafe işyeri sahibi Murat Karatop yaptığı açıklamada; “İlk şubemizi Muğla merkezde, Akhisar’da 2. Şubemizi bugün açmış bulunmaktayız. W Kitap ve Cafe’de 7 binin üzerindeki her kategoriden kitap bulunuyor. Burada üye olan müşterilerimiz 3 Lira karşılığında, kitapları kiralayabiliyorlar. Ayrıca yakın sürede KPSS için test gruplarımız da gelecek. 2. El kitap alış satışlarımızda yapılıyor. Diğer yandan W Kitap ve Cafe’de müşterilerimiz bir yandan kitaplarını okuyup bir yandan da çaylarını kahvelerini yudumlayacaklar.” Dedi.