Manisa'nın Akhisar ilçesinde Akhisar Kültür ve Eğitimi Geliştirme Derneği (EKDER) tarafından düzenlenen"Eğitim, Kültür ve Sanat Şenliği" kapsamında açılan Hüsn-ü Hat Sergisi büyük beğeni topladı.
EKDER tarafından İkinci Nakliye Caddesi, Körfez Dershanesi çaprazındaki kermes yerinde Haluk Özkan’ın açtığı Hüsn-ü Hat Sergisi sanatseverlerle buluştu.

Büyük ilgi gören sergide bilgi veren Haluk Özkan, Pamukkale Üniversitesi Resim Ana Sanat Dalı'ndan 1995 yılında mezun olduğunu, “İzmir ve İstanbul da Hün-ü Hat eğitimi aldığını, Yurt içi ve Yurt dışında da birçok sergiye iştirak ettiğini” söyledi. Özkan, “Hattat İsmail Öztürk ve Mahmut Şahin’den hat dersi aldığını belirtti. Özkan, asıl mesleğinin öğretmenlik olduğu halde hat sanatına duyduğu ilgiden dolayı öğretmenliği bırakıp Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi'ne geçtiğini söyledi.

Özkan, sergiden elde edilecek gelirden bir kısmını ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermese bırakacağını, Hüsn-ü Hat sergisinin şenlik süresince açık kalacağını belirtti.