Akhisar Efeler ve Gençlik Spor Kulübü AK-EFE Derneği’nin düzenlediği 3. Geleneksel Efeler Gecesi Akhisar Belediyesi Spor Salonunda düzenlendi. 

Gece öncesi Akhisar Efeler ve Gençlik Spor Kulübü derneği yönetim kurulu ve öğrencileri birlikte at üzerinde davul ve zurna eşliğinde Akhisar Belediyesi önünden spor salonuna kadar kortej yürüyüşü yapıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan gecede Akhisar Efeler ve Gençlik Spor Kulübü başkanı Umut Fidan konuşmasında salonun tahsis edilmesinde katkı sağlayan Akhisar Belediye başkanı Salih Hızlı’ya emeği geçen herkese ve tüm davetlilere katıldıkları için teşekkür etti.

Halk oyunları ekiplerinin Karadeniz, Ege, Mersin Silifke ve Ege Zeybek oyunları sergilemesi salondaki katılımcılar tarafından büyük alkış topladı. 

Gece sonrası Efeler Derneği başkanı Umut Fidan'a, katkılarından dolayı Ticaret Odası İlkokul Müdür Yardımcısı Orhan Barak, A. Vehbi Bakırlıoğlu okulu müdürü Ekrem Kurt, Akselendi Mimar Sinan İlköğretim Okulu Nazım Tosun ve Gölmarmara Atatürk İlköğretim okulu müdürü Kıyas Tok katkılarından dolayı plaket takdim etti. (MÖ)