Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi 3. Sezonuna verilen bir kokteyle başladı. Bu yıl 20 kursa 500 aşkın kursiyerin katılması bekleniyor. Bu yılkı kursların yeni Belediye hizmet binasının 3. Katının dışında, Şehit Yüzbaşı Necdi Şentürk Merkez parkı içindeki düğün salonun altında bulunan salonda da yapılacağı açıklandı.

Belediye başkanı Salih Hızlı, başkan yardımcıları Ömer İşçi, Latif Çakmak, daire amirleri, kurs öğretmenleri, bazı kursiyerlerinde katıldığı sezon açılış kokteylinde bilgi veren başkan Salih Hızlı, geçtiğimiz yıl açılan 17 ayrı kursa 3 kurs daha ilave edildiğini, kayıtların devam ettiğini belirterek, “Kültür, sanat etkinliklerimizin içinde bulunan Sanat Atölyemizdeki kursların büyük ilgi görmesi bizleri de son derece mutlu ediyor. Gelecek dönemlerde göreve gelen arkadaşlarında bu sanat ve kültür konusundaki gelişmeleri daha da ileri taşımalarına inanıyoruz.” Dedi.

Akhisar Belediye Sanat Atölyesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ,Yağlıboya Resim, Karakalem Resim, Pastel Resim,Karikatür, Hüsnü Hat, Ahşap Boyama, Nakış, Fotoğrafçılık, Türk Sanat Müziği, Ebru, Teship, Kaligrafi, Osmanlıca, Piyano, Keman, Gitar, Türk Halk Müziği, Tasavvuf Müziği, Ney, Çini kursları açıldı.