Akhisar Belediyesi tarafından yakın zamanda kurulan Çocuk Korosu ilk korosunda izleyicileri mest etti. Akhisar Belediyesi Çocuk Korosu 23 Nisan özel konserinde çocukların sergilediği performans tam not aldı.

Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu ve eşi Özge Dutlulu, Başkan Yardımcısı Ekrem Kayserili, Belediye Meclis Üyelerinin katılımı ile gerçekleşen konser iki bölümden oluştu. Konser öncesi Akhisar Belediyesi Çocuk Şenliğinde yer alan maskotlar salondaki çocuklara küçük bir sürpriz yaptı. Çocukların alkışları arasında salona giren maskotlar tek tek çocuklarla ilgilendi ve sahnede koroda yer alan çocuklarla birlikte fotoğraf çektirdiler.

Unutulmaz bir gece için koro şefi Gamze Abaka Okur ve öğrencilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Besim Dutlulu, “Akhisar Belediyesi Çocuk Koromuz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı özel konseri ile bizlere unutulmaz bir gece yaşattı.  Umutlarımızı yeşerten gülüşleriniz, dünyamızı süsleyen hayalleriniz hep bizimle olsun. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’mız kutlu olsun” dedi.