Akhisar Folklor Eğitim Merkezi GSK, Atatürk’ün doğduğu topraklara Yunanistan’a gezi düzenliyor. 


15 Ağustos 2014 te Akhisar dan hareket edilecek olan gezi de SELANİK, KAVALA, GÜMÜLCİNE, İSKECE, DRAMA gezilecek olup, SELANİK ve KAVALA da 4 yıldızlı otelde konaklama yapılacak. 

Selanik’te Makedonia Bakanlık Binası, Atatürk’ün Evi, Aristoteles Üniversite Kampüsü, Helexpo İnternational Fuar alanı, Rotonda, Zafer Takı, Beyaz Kule, Tiyatro Binası, Kütüphane, Bedesten, Hamza Bey Camii, Şadırvan Meydanı, “B.İskender Heykeli,  Bizans surları, Eski Selanik, “Ana Poli”, görülüp, Aristoteles  Meydanı’nda serbest zaman verilecektir.

Kavala da Su kemerleri, Liman, Parga’lı İbrahim’in yaptırdığı İbrahim Paşa Camii, 19 yy Neo Klasik yapıları, İmarethane, Kavalalı Mehmet Ali Paşa Evi ve Heykeli’ni görüyoruz. 

Gümülcine de Eski Cami, Yeni Cami ve Osmanlı Saat Kulesi’ni görüp, Türk Çarşısı’nda alış veriş için serbest zaman alıyoruz. Drama da ise Drama Köprüsü ve Drama çarşısı gezilecektir.

GEZİDE DAHİL OLANLAR:

 Lüx otobüs ile ulaşım 
 2 gece, 4* Otel konaklamaları
 Otelde alınan kahvaltılar 
 Programda belirtilen şehir turları
 Gümrük vergileri 
 İkramlar 
 Yurtdışı Seyahat Sigortası 
 Türkçe rehberlik hizmetleri 
GEZİDE DAHİL OLMAYAN SERVİSLER:                                            
 Vize ücreti ve servis bedeli (105 €) YEŞİL PASAPORTLULAR’A HARİÇ
 Yurtdışı çıkış harcı bedeli(15 TL.) 
 Öğle ve akşam yemekleri
 İsteğe bağlı Taverna gecesi

Yeşil pasaportu olanlara vize gerekmemektedir. Bu kişilere gezi 165 Euro, diğer pasaportlu vatandaşlara 270 Euro, ek olarak 105 Euro SHENGEN vize ücreti alınacaktır. 

15 Ağustos da Akhisar dan çıkalacak olup 18 Ağustos da Akhisar’a geri dönülecektir. 3 Gece – 3 Gün olan bu gezi TÜRSAT belgeli turizim acentesi ile ortaklaşa yapılmaktadir. 

Başvurular Yeşil pasaportlulara 10 Ağustos, normal pasaportlulara ise 1 Ağustos son başvuru tarihidir.

İletişim : Samet GÖGEN 0 506 866 38 60 – [email protected]