Gördes Kadınlar Derneği Başkanı Ayşe Köprülüler ve Gördes Muhtarlar Derneği Başkanı Seyyide Cenki tarafından düzenlenen programa Gördes Belediye Başkanı eşi Fatma Akyol, MHP kadın kolları başkanı Feride Batur ve yönetim kurulu üyeleri ve Ak Parti Kadın kolları başkanı Seher Eren ve yönetim kurulu ile Gördesli kadınların katılımı ile düzenlendi. 

Programa konuşmacı olarak Kadın girişimci iş kadını Nefise Şükran Füzün katıldı. Yoğun ilgi gören program, büyük ilgi ve beğeni gördü. Yaklaşık 400 kadın konuşmayı ilgi ile dinlendi. Karşılıklı sohbetler eşliğinde gerçekleşen programda kadının iş sahibi olması ve istihdam var etmesinin altı özellikle çizildi. Salondaki kadınlarla en kısa zamanda bir iş geliştirme toplantısı yapma sözü veren Nefise Şükran Füzün, “Kadınlarımızın potansiyeli var yeter ki ellerinden tutalım” dedi.

Kadınların iş gücüne katılımının ve katma değer üretiminin ülke ekonomisine ivme getirdiğini belirten Şükran Füzün, Manisa’nın kadın girişimciliğinde tüm ülkeye rol model olabilecek potansiyele sahip olduğunu söyledi. Kadınların kararlı duruşları ve kabiliyetleri doğrultusunda her türlü zorluğun üstesinden gelebileceğini vurgulayan Şükran Füzün, bu özellikleriyle kadınların iş hayatında ve girişimcilikte de başarıya ulaştığını ifade etti.