Şifalı Taşlar ve Bioenerji Uzmanı Arzu Kocaca, bedenimizdeki enerji merkezlerini dengeleyen taşları anlattı. Bedenimizde milyonlarca sinir ucu bulunduğunu belirten Kocaca, insan bedeninde bulunan enerji merkezleri ile ilgili şu bilgileri verdi:


Kristal kuvars taşının faydaları ve özelliklerini anlatan Kocaca; “Kristal kuvars taşının bilim insanları tarafından yapılan çalışmalar ve deneyler sonucunda insan üzerindeki su etkiler tespit edilmiştir. 

Çevredeki, vücudumuzdaki radyasyonu toplar
TV,bilgisayar, cep telefonu, kemoterapi sonrası vb. Vücutta ki radyasyon ve ağır metallerin zararlarından  vücudumuzdan  arınmasına vesiledir. 
Negatif enerjiyi pozitif enerji ye çevirir.
6. Hissi ve şefkat duygularını güçlendirir,
Gözler ve göz hastalıkları için faydalıdır
Duygusal zihinsel bedensel dengeleyici sır
Beyin fonksiyonlarini uyararak daha sağlıklı çalışmasını sağlar
 Konsantrasyonu artırır
Baş ve vücuttaki ağrıları hafifletir

Kristal kuvars taşının faydaları ve özellikleri ne dayanarak 24 kesimlik  kristal kuvarsın mucizeleriyle cihazımızın 7 çakramızın enerji merkezimizin dengelenmesi ve şifalanmasıyla ruh ,zihin ,beden dengesiyle  kendimizi yeni yaşam düzenine hazırlamış oluyoruz.

BİOENERJİ VE ŞİFA

Bioenerji hakkında da bilgiler veren Kocaca; “

Bioenerji Yaşam Enerjisi; hayat akımı doğal enerji demektir. Çin tıbbında buna CHİ yani yaşam enerjisi ;Tibet ve Hindistan tıbbında ise PRANA denmektedir. Yüce yaratıcıdan bütün evrene ve canlılara akan hayattır. Enerji kanallarındaki tıkanıkları ortadan kaldırmak ve enerjinin doğal akışını tekrar sağlamaktır. 
Bu şekilde sağlanan denge tamamen doğal olduğu için yan etkisi söz konusu değildir.

Kozmik enerji tepeden girer ve enerji çakraları vasıtasıyla bedenin çeşitli bölgelerine dağılır. Fazlası el ve ayakuçlarından çıkar.
Çevresel negatifler veya kişisel negatif duygu ve düşüncelerden dolayı çakralar kapanabilir. Vücuttaki çakraların herhangi birinin kapalı olması halinde o bölgeye evrenden gelen enerji giremez ve beden beslenmez.

Dolayısıyla beden negatif ve beyin ile o bölgenin iletişimi kopar.
Ruh Zihin beden bu üç unsurdan biri bozulunca diğerleri de olumsuz etkilenir.
Bioenerji tıpta bölgesel tedavi yoktur.

Bütünsel tedavi vardır. Vücudun fiziksel, duygusal ,ruhsal ,zihinsel
Bütününe tedavi uygulanır. Evrende güçlü bir enerji vardır. Biz buna Yüce yaratıcı evrensel enerji, yüksek bilinç diyebiliriz. Her şeyi yaratan odur.
Vücutta var olan enerjiye de mikro kozmos diyebiliriz.

Sağlıklı olmak için Bioenerji dengemizin mükemmel olması gerekmektedir. Sinir sistemimiz doğadaki enerji dengesine uyum gösterecek şekilde programlanmıştır.

Olumsuz yaşam koşulları hava kirliliği, hormonlu gıdalar, radyasyon, ozon tabakası delinmesi vs. enerji dengemizi ciddi şekilde bozabilmektedir.
Uykusuzluk, kaygı, panik atak ,migren, yorgunluk ,isteksizlik
Tükenmişlik sendromu, sinirlilik

Daha sağlıklı, daha huzurlu ve dengeli bir hayat için Bioenerji şifanın önemi büyüktür. Ayrıca  Şifayı Uzaktan da uygulayabiliyoruz.” Dedi.

Koza Dönüşüm Mucizeler Atölyesi Merkezimizden 
#kristal #kuvars ve #kristaltuz #Bioenerji #Healyanaliz #Sarkaç  #Gıdatakviyeleri hizmetinden faydalanmak için lütfen randevu alınız.

Detaylı bilgi için lütfen DM den ya da Whatsapp 
Arzu Kocaca 
Spiritüel Danışman
Bioenerji uzman
(Ruh Zihin Beden)
Koza Dönüşüm Mucizeler Atölyesi 
0532-2928711
İNSTAGRAM: kozadonusummucizeleratolyesi