Akhisar Ziraat Odası Üreticileri ile birlikte16-19 Nisan’da Fuar İzmir’de 5’incisi gerçekleşen Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarınıziyaret etti. Fuarın ilk 3 gününde zeytinyağı tadımları yapıldı.

Sayın Valimiz Erdoğan BEKTAŞ ile Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA birlikte standları gezdiler.Akhisar Ticaret Borsasının fuardaki standını ziyaret eden Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet KILIÇ ,Akhisar Ticaret

Borsasıbaşkanı Alper Alhat, Meclis başkanı Bahattin Alkın ve yönetim kurulu üyelerini de  ziyaret etti. 

Akhisar Ziraat Odası Başkanı Ahmet AKBUĞA ve İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet KILIÇ , Keskinoğlu Şirketler Grubunun , 16-19 Nisan tarihleri arasında Fuar İzmir’de bu yıl 5.’si düzenlenen sektörünün tek ihtisas fuarı olan Zeytin, Zeytinyağı ve Teknolojileri Fuarı’na Ravika’nınstandını da ziyaret etti. 
Ziraat Odası Başkanı AKBUĞA ve İlçe Gıda Tarım Müdürü KILIÇ Fuar alanında bulunan Hisar Plastik, Ovil Zeytin, Çınarlı Makine Petrol , Turizm , Gıda ve Tarım Mak. İmali Maden Laboratuar ve Sağlık Ekipmanları İmali İt.İh.San.Tic.Ltd.Şti.ne ait standlarını da ziyaret etti.
Fuar Türkiye’nin 9 ilinden 206 markanın katıldığı, çok sayıda yerli ve yabancı ziyaretçiyi ağırladı.