İl genelinde sürdürdüğü altyapı çalışmaları ile mahallelerin rahat bir nefes almasını sağlayan MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesi’nde içme suyu sondaj çalışmasını tamamladı. Çalışma ile saniyede 6 litre içme suyunun vatandaşlara ulaştırılacağı belirtildi.

MASKİ Genel Müdürlüğü İçme Suyu Daire Başkanlığı ekipleri Akhisar ilçesine bağlı Zeytinliova Mahallesi’nde sondaj çalışması gerçekleştirdi. Zeytinliova Mahallesi’nin yaz aylarında yaşayabileceği içme suyu sıkıntısının, mahalleye kazandırılan yeni sondaj ile önlendiğini belirten MASKİ İçme Suyu Dairesi Başkanı Nurettin Aytekin, “Zeytinliova Mahallesi’ne 250 metre derinlikte açılan sondaj kuyusundan, saniyede 6 litre içme suyu verebileceğiz. Yaz ayları öncesinde yaşanabilecek içme suyu sorununu çözecek olan bu çalışmayı hayata geçirdiğimiz için mutluyuz” diye konuştu.

Mahalle Halkından Teşekkür

Zeytinliova mahalle halkı da MASKİ’nin çalışmalarından memnuniyetlerini belirterek, yeni bir içme suyu sondajı kazandırdığı için MASKİ ekiplerine, MASKİ Genel Müdürü Yakup Koç’a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.