Kaymakam Sabit Kaya İlçe Orman Müdürü Mehmet Uzun, İlçe Tarım Müdürü Ahmet Kılıç, AK Parti ilçe yönetim kurulu üyeleri ve Gökçeahmet Mahalle sakinlerinin katılımıyla dikim yapıldı.

Konu hakkında  açıklama yapan AK Parti İlçe Başkanı Fatih Füzün  “Bakanlıklarımız ve İl Müdürlüklerimiz ile temas halindeyiz. İlçemizin hangi hizmete ihtiyacı var ise İl Müdürlüklerimize ve bakanlıklarımıza iletiyoruz. İlçe yönetimindeki arkadaşlarım ve ben sürekli muhtarlarımız ile görüşüyoruz. Kırsal mahallelerimize ve şehir merkezimin istekleri yada ihtiyaçları doğrultusunda gerekli adımlar atılıyor.

Bu etapta kırsal mahallelerimize öncelikli olarak kalkınma ve istihdam alanları var ediyoruz.  Şimdi de Gökçeahmet mahallemizde ormanlık alanları Akhisar Orman İşletme Müdürlüğü ile birlikte yaptığımız istişareler sonucunda 230 dekar alana 11.000 zeytin ağacı ve 5000 fıstık çam ağacı dikilerek hem bölgenin ağaçlandırılmasını hem de bölgede yaşayan vatandaşlarımıza maddi destek sağlamak adına güzel bir işe başladık. Orman Müdürlüğü tarafından dikilen fidanlar mahalle halkına hane başına dağıtılacak Kırsal mahallerimizi için hem tarım hem de hayvancılık adına çalışmalarımız var. Sırası geldikçe hepsini değerli Akhisar halkı ile paylaşmaya devam edeceğiz” dedi.