Akhisar Bakkallar ve Benzerleri Esnaf Odası başkanı Zafer Kara, tüm esnafın ve Akhisar halkının mübarek Ramazan bayramını kutladı.

Akhisar esnafıyla birlikte huzurlu, bereketli herkesimin mutlu olacağı  kazasız, belasız bir bayram geçirilmesi temennisinde bulunan Kara, esnafın Ramazan bayramından sonra işlerini geliştirmeleri için bakkallar odası olarak daha fazla proje üretip, daha fazla çalışmalar yapılacağının altını çizdi.

Kara; "Zaman  durma zamanı değil çok çalışma zamanı. Allahın izniyle esnaf ile birlikte güzel işler yapılacağına inancım tam. Şunu unutmayalım ki biz birlikte çok güçlüyüz. Kendi esnaf üyelerimizle birlikte yeni hizmet binamızda ve kurmuş olduğumuz Ambalaj ,poşet dükkanı yola beraber kendimizi daha da geliştirip. Üyelerimize hizmet sağlayacak projeler üreteceğiz. Allah her şeyin en hayırlısını ve bereketlisini tüm esnafa ve bizlere nasip etsin inşallah. Her zaman her yerde söylemiş olduğum gibi Akhisar bakkallarıyla güzel, Akhisar terzisiyle, Akhisar manavıyla, Pazarcısıyla, tamircisiyle, sanatkarıyla, berberiyle, elektrikcisiyle, marangozuyla, lokantacısıyla, kahvecisiyle, şoförüyle, Kamyoncusuyla,  kısaca tüm esnafıyla güzel. Bu yüzden Akhisar esnafına, Akhisar esnafı da halkına sahip çıkmalı" dedi.