Akhisarpress.com - Akhisar’da 4 mayıs günü yapılacak olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine hazırlanan Abdurrahman Yılmaz 6. gurubu ile bir araya geldi.

Daha Önce 1. Gurup ve 10.Gurubu ile bir araya gelen Yılmaz bugünde 6. gurubu ile Akhisar Otel Tütün Teras Restoranda akşam yemeğinde buluştu.

İnşaat işleri ile uğraşan meslek guruplarının bir araya geldiği akşam yemeğinde konuşma yapan ATSO Adayı Yılmaz seçimi kazanmaları halinde yapacakları projelerini anlattı.

“Tek Başın Değil Hep Birlikte Bu Yola Çıktık.” Sloganı ile konuşmasına başlayan Yılmaz, “ Malum içinde bulunduğumuz çağ; Bilişim değişim ve bilgisayar çağı .. Neticesinde küreselleşme, bütün taşları yerinden oynatmış, ilişkileri alışkanlıkları değiştirmiş adeta yei bir dünya düzeni kurulmaya başlanmıştır. Bu süreç milletleri, devletleri, kişileri, değil, şirketleri ve kurumları da sorunlu bir değişim içerisine sokmuştur.

Bu değişim baş döndürücü bir hızla Devam etmektedir. Dünya üzerindeki ekonomik, siyasi, sosyal ve kültürel alt yapının yeniden inşa edilmesine neden olmuştur. Doğal olarak STK ön plana çıkmış hatta bir gereklilik halini almıştır. Gerçek STK’lar kültürel alt yapının gelişmesine katkı sağlar ve refah seviyesinin yükselmesinde büyük ölçüde rol oynar.” Açıklamasını yaptı.

Sütte Leke Vardır Bizde Leke Yoktur

Yılmaz konuşmasının devamında kurudukları ekibin canları pahasına bu Ticaret ve Sanayi Odasına hizmette bulunacaklarını belirterek, “ Biz Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına Akhisarlılar için seçilmek istiyoruz. Üstüne basarak söylemek istiyorum ki bizim kurduğumuz ekip sadece Akhisar için çalışacak ve fedakar bir ekip.. Kısacası sütte leke vardır, Bizde Leke Yoktur.” diyerek sözlerini tamamladı.