Akhisarpress.com - Akhisar Genç İş Adamları Derneği, Sanayici İş Adamları Derneği ve Akhisar Belediyesinin ortaklaşa düzenlediği Tecrübe Paylaşım toplantısının bu ayki konuğu Avukat Yazar Bahadır Yenişehirlioğlu oldu.

Akhisar Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen Tecrübe Paylaşım Toplantısında kendinden ve hayatından bahseden Yenişehirlioğlu, siyaset yıllarından bahsettikten sonra nasıl siyaseti bırakıp, başarılı bir şekilde yazarlığa giriş yaptığını anlattı. Salondakileri kimi zaman hüzün kimi zamanda eğlendirmeyi başaran Yenişehirlioğlu’na ilgi de yüksek oldu.

Siyaseti kesinlikle bıraktığını ısrarla vurgulayan Yenişehirlioğlu, artık hayatının kalan bölümünü yazarlık ve asıl mesleği olan avukatlık yaparak devam edeceğini de belirtti. Son 3 yılda yazarlığa giriş yapan ve daha ilk 3 romanının yayınlanmasıyla Türkiye’de dikkatleri üzerine toplayan başarılı yazar, bunun sırrının iyi yayınevleriyle çalışmak olduğunu ve geçmişten gelen birikim olduğunu söyledi. Beyaz Usta Siyah Çırak, Kerime ve Son Hasat kitaplarından sonra son olarak yine gerçek hayattan uyarlanmış olan romanı “48 Saat” ismini taşıyacağını 2014 yılında baskıya gireceği ifadelerini de kullandı.

Tecrübe paylaşım toplantısına Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Akhisar Genç İş Adamları Derneği Başkanı Yılmaz Çatalcalı ve yönetim kurulu üyeleri, Akhisar Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Sait Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Aday Adayları Ali Velestin, Rıza Bahar, MHP Aday Adayı Mansur Onay ve birçok vatandaş katıldı.

Toplantının ardından konuşmacı Bahadır Yenişehirlioğlu’na çiçek ve şilt takdim edildi.