MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar’ın Atatürk Mahallesi’nde imara yeni açılan 353 Sokak’ta kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirerek, vatandaşın altyapı ihtiyacını sağlıklı ve kaliteli şekilde karşıladı.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Manisa genelindeki altyapı ihtiyaçlarını bir bir tespit ederek ortadan kaldırmaya devam ediyor. Bu amaçla yürütülen çalışmalardan biri de, Akhisar ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi’nde yapılan ana kanalizasyon hattı döşemesi oldu. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı ekiplerince, imara yeni açılan 353 Sokak’ta gerçekleştirilen iş sayesinde vatandaşa sağlıklı ve kaliteli altyapı temin edildi.

“Hizmetlerden ötürü mutlu ve memnunuz”
Atatürk Mahalle Muhtarı Nurhan Bozel, “Mahallemizin yeni yerleşim alanı olan kısmında önemli bir ihtiyacımız karşılandığı için mutluyuz. MASKİ’nin hizmetlerinden genel olarak zaten memnuniyet duyuyoruz. Taleplerimiz karşılanıyor, devamı da gelecektir diye umuyoruz. Yapılan çalışmaların tamamı için Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.