AKSEK Sevgi Çocukları Eğitim ve Rehabilitasyon Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ve Okul Müdiresi ile birlikte AKGİAD yönetim kurulunu ziyaret etti.

AKSEK Yönetim Kurulu Başkanı Halil Hatip yaptığı konuşmada; kısa süre önce yapımına başladıkları Rehabilitasyon merkezi inşaatının durumu ve özellikleri hakkında bilgi verdi. Yönetim kurulu üyelerininde söz aldığı ziyarette engelli vatandaşların karşılaştığı zorluklar ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Hatip 2016 yılını sivil toplum kuruluşlarının engellilere adamasını isteyerek, engellilerin toplum içinde ve yaşamın her alanında karşılaştıkları zorlukları dile getirerek, bu sorunlara çare bulunmasını istedi.

Yapılan rehabilitasyon merkezi inşaatına da destek isteyen Hatip, genç ve idealist iş adamlarımız sayesinde bu merkezi rahatlıkla bitireceklerine olan inancını dile getirdi.

AKGİAD adına konuşan Başkan Özkan Kalın; gösterdikleri çaba ve özverili çalışmalarından dolayı AKSEK yönetim kurulunu tebrik etti.  Projeyi tanıtım ve destek amaçlı bu ziyaretlerini ilk AKGİAD’ı tercih ederek başlamalarından duyduğu memnuniyeti belirten Kalın; Merkezin en kısa zamanda tamamlanıp kullanıma açılması adına şahsı ve yönetimi adına üstlerine düşeni yapacaklarını dile getirdi. Kalın, BİR TUĞLADA SEN KOY kampanyasını duyurmak adına tüm yayın organlarında gereken desteği vereceklerinide sözlerine ekledi.