İlk olarak 1959 yılında Yayın hayatına Başlayan Yeni Akhisar’ın Sesi Gazetesi 55. Yılına girdi. 

Akhisar’da 1959 yılında  Kuruculuğunu merhum Kadri Lafçıoğlu’nun yaptığı ve kuruluşundan bu güne okuyucusuna her geçen gün hizmet etmeye devam ediyor. 1959 yılında haftalık olan  Akhisar’ın sesi Çarşamba günleri çıkan ve daha sonraki yıllarda Yeni Akhisar’ın Sesi günlük olarak yayın hayatına devam etmiştir. 

Yeni Akhisarın sesi Gazetesi geçen ayları yılları yılmadan tarafsızca okuyucusuna ulaşmayı başarıştı. 2012 yılında imtiyaz sahibi değişikliği yaparak yeni yüzü ile okuyucuların yanında olmaya devam eden Yeni Akhisar’ın sesi Gazetesi bu gün 23 Temmuz 2014 siz saygı diğer okuyucularına hizmet vermeye başlamanın 55. yılının gururunu yaşıyor. 
 
Yarım Asır’ı Geride Bıraktık

Yeni Akhisar’ın sesi Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mümin Çelik, ”1959 Yılında Kadri Lafçıoğlu’nun kurduğu ve Akhisar’da okuyucularına hizmet verir iken   hakkın rahmetine kavuşan merhum Kadri Lafçıoğluna Allahtan rahmet diliyoruz. 

Gazetemizin, bugün 55. yılını coşku, mutlu, onurlu ve gururlu olarak kutluyoruz. Ardımızda bıraktığımız siz saygı değer okuyucularımız ile birlikte 55 yıl geride kaldı.  Bu önemli günümüzde bizlere mesaj atan, telefon eden, tebrik kartları gönderen başta Sayın Valimiz olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Bundan böyle Gazetemiz doğru tarafsız olarak siz sayın okuyucularına hizmet etmeye yine  devam edecek ” dedi.