Akhisarpress.com - Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin kuruluşunun 86. Akhisar Şubesinin 37. Kuruluş yılı kutlama pastası 10. Marşı eşliğinde alkışlar arasında kesildi.

Akhisar Yardım Sevenler Derneği Şubesi Başkanı Nursen İzmirlioğlu, yönetim kurulu üyeleri Halime Orhun, Günsen Görk, Leyla Varış, Ayhan Karakuş, Pervin Merde, Şuküfe Dutlulu, Sevil Yavuz, Hatice Kuzulu, üyeler ve konukların katıldığı kutlama töreni Rames Cafe’de yapıldı. Şube Başkanı Nursen izmirlioğlu yaptığı açış konuşmasında, Genel merkezin 86. Akhisar Şubesinin 37 yılını kutladığını, Türkiye’de 145 şubenin en eski kurulanlardan birinin Akhisar olduğunu belirterek, “Yönetim olarak tek hedefimiz Atatürk İlke ve devrimlerine sahip çıkarak, demokratik ve insan haklarına saygılı, şeffaf ve dürüst olarak hizmet için varız. Yıllardır yönetimimize üyelerimizin gösterdikleri güvene sonsuz teşekkür ediyoruz. 37 yıldır yardım yolculuğumuzda bize önderlik eden , ebediyete göç eden, kurucularımızı üyelerimizi rahmetle anıyoruz. Hayatta olan dostlarımızı ve derneğimize bağış yapan Akhisarlılara da saygı, minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Kaymakam’ın eşi Funda Peker, Belediye Başkanın eşi Nergis Hızlı, Emniyet Müdür Vekili’nin eşi Yasemin Demiray’ın da katıldıkları, Marka olan Köfteci Ramiz şirketinin açtığı modern Rames Cafe personelinin hazırladığı özel menü ile gelen konuklar yemek yedikten sonra, Rames Cafe’nin armağanı olan 86 ve 37 yıl kutlama pastası başkan, yönetim kurulu üyeleri ve daha önce görev yapanların da katılımı ile 10. Yıl Marşı eşliğinde alkışlar arasında kesildi. Kutlamaya katılanlara Müzisyen Selim Aydın klavyesi ile günün sevilen eserlerini sundu.