Tahir Memişler'in tek liste ile girdiği seçimde 302 üyeden 108 üye oy kullandığı kongrede Yapı Sanatları Esnaf odası Başkanı Tahir Memişler tüm oyları alarak güven tazeledi. 

Mevcut Başkan Tahir Memişler'in açılış konuşmasından sonra genel kurul kongre saat 13.30'da başladı. Kongrede Divan başkanlığına Türkiye Madeni Sanatkarlar Federasyon Başkanı Necdet Heppekcan, Başkan yardımcılığına Manisa Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Halil Kırlı, katip üyeliklere Mehmet Keskin, Mustafa Özdemir ve Hasan Öztürk seçildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasından sonra, Odanın Faaliyet raporunu ve müzakeresini, Bilanço, Gelir ve Giderleri hesaplarını ve Denetim Kurulu raporunu, 4 yıllık yeni dönem çalışma programı Oda sekreteri Nadire Demirel okudu.

Saat 17.00'de sandıkların açılmasıyla Akhisar Yapı Sanatları Esnaf odası Başkanı Tahir Memişler, üyelerine teşekkür konuşması yaptı. 3.cü kez kazanarak güven tazeleyen Tahir Memişler;"Hepinizden Allah razı olsun. Bir kez daha 4 yıl görev verdiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Çok sağ olun" dedi.

Akhisar Yapı Sanatları Esnaf Odası genel kuruluna Türkiye Madeni Sanatkarlar Federasyon Başkanı Necdet Heppekcan, Manisa Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Hasan Geriter, Manisa Madeni Sanatkarlar Odası başkanı Halil Kırlı, Akhisar Ziraat Odası başkanı Ahmet Akbuğa, Akhisar Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Çakar, Akhisar Terziler Odası başkanı Sami Ekerbiçer, Akhisar Bakkallar Odası başkanı Zafer Kara, Akhisar Çiftçi Malları Koruma Kurulu Başkanı Vedat Öğütveren,  Akhisar Pazarcılar Odası başkanı Mustafa Güral, Akhisar Kahveciler Odası başkanı Erkin Güney, Akhisar Marangozlar Odası başkanı Hüseyin Güleş, Akhisar Şoförler Odası başkanı Emin Akarsu, Akhisar Elektrikçiler Odası başkanı Üzeyir Aslan, Turgutlu Marangozlar Odası başkanı Ali Laleseven, Turgutlu Bakkallar Odası başkanı Ergün Çolak, Turgutlu Kahveciler Odası Başkanı Cenk Vatansever, Turgutlu Tenekeciler odası başkanı Tarık Ulaş, Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Hasan Ali Men ve üyeler katıldı.

Akhisar Yapı Sanatları Esnaf odası Başkanı Tahir Memişler ve yeni yönetim kurulunda görev alan, İbrahim Alacan, Adem Çoktez, Bülent Özdamla, Ergun Akkuzu, Necati Aktaş, Şenol Vardar,  Mehmet Keskin, Denetim Kuruluna Ömer Darova, Özlem Gün, Nevra Çakar'dan oluştu.