Skandal görüntü Balıkesir-Akhisar yolunda kaydedildi. Bir otomobilin bagajından dışarı sarkmış şekilde taşınan koyun, görenleri şaşkına çevirdi. Kimliği öğrenilemeyen bir kişi, koyunu otomobilinin bagajından sarkmış bir şekilde yerleştirerek evinin yolunu tuttu.

Edinilen bilgiye göre 45 VL … plakalı otomobilin bagajında taşınan kurbanlık koyun, diğer sürücülerin dikkatini çekti. Vatandaşlar, bagajdan başı dışarıya sarkan koyunun bagaj kapağının darbeleri altında yolculuğunu cep telefonlarıyla görüntülerken, emniyet güçlerine şikayette bulundular.

O anları kamerayla kaydeden Mustafa Karahan gazetecilere yaptığı açıklamada, "Kızımla birlikte yolculuk ederken Akhisar'a 20 kilometre kala gördüğünüz gibi kurbanlık bir koyun arabanın bagajında, bagaj kapağının darbeleri altında canhıraş şekilde taşındığını gördük. Öfke ve üzüntü içinde vatandaşlık görevlerini yerine getirerek Akhisar girişinde polise şikayette bulunduk. Polislere videoları izletip şikayetçi olduk. Polisler duyarlılığımızdan dolayı bizlere teşekkür etti." dedi.
(H.Ş)