Akhisar da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yaptırılan Gençlik Merkezindeki çalışmalar, Akhisar AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir’in ziyaretinden sonra hız kazandı.

Akhisar Gençlik Merkezindeki çalışmaların durma noktasına geldiğine ve projenin yarım kalacağına dahil yaptığımız haberlerden sonra Akhisarlı Manisa AK Parti Milletvekili Uğur Aydemir, Gençlik Merkezi inşaatını ziyaret ederek projenin tamamlanacağını ve “Hayaldi gerçek oldu” diyerek projeye olan inancını basına anlatmıştı. Firma yetkililerinden aldığı bilgi neticesinde basına demek veren Aydemir; “Biz Akhisar’ın hayale edemediklerini yapıyoruz” demişti ve yapılan ve yapılacak projelerden hakkında bilgi vermişti. 

Uğur Aydemir’in ziyaretinden sonra Gençlik Merkezine yaptığımız ziyarette, çalışmaların hızla devam ettiğini ve en kısa sürede bitirmek için yetkili firmanın çalıştığını gözledik. Ekim başında bitmesi planlanan Gençlik Merkezi’nin Akhisarlı gençler sabırsızlıkla beklediği gibi, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın bu projesinden sonra Gençlik Merkezinde birçok kursla da Akhisarlı gençlere faydalı çalışmalar yapmasını bekliyorlar. 

Edinilen bilgiye göre de Gençlik Merkezinde kapalı salonun üstünün kapanması için çalışmaların başladığını ve sıva işlemlerin bitmesinden sonra çatının takılacağı öğrenildi.