3 Mayıs’ta yapılacak Ticaret Borsası seçimlerine ikinci aday Alper Alhat iş yerinde adaylığını açıkladı.

Akhisar Ticaret Borsasına dinamik Borsa adayı olduğunu açıklayan Alper Alhat;” Değerli Akhisarlı dostlarım Hizmet etmenin önemini kavramış biri olarak bu güne kadar sürdürdüğüm çalışmalarımı bir adım ileriye taşımak, enerjimi ve birikimimi paylaşmak adına sizlerin desteği ile Akhisar Ticaret Borsası başkanlığına aday olmuş bulunmaktayım.

Yapmış bulundukları çalışmalardan dolayı tüm başkanlarımızı ve yönetin de yer alan dostlarımızı minnetle anıyorum. Çağımızın bütün gereklerini, dinamizmini ve entegrasyonunu göz önüne alarak Akhisar Ticaret Borsamıza yeni bir soluk ve enerji getirmek ve böylelikle başarılı çalışmalara imza atmak en büyük dileğimizdir. Şu unutulmamalıdır ki hiçbir makam sonsuza kadar vazgeçilmez olmamalı. Verilen sözler tutulmalı ve enerjisini hizmete aktarma derdin de olan yeni jenerasyonlara devredilmelidir. Dinamik kardeşlerimiz ve tecrübeli büyüklerimiz ile bu hayırlı yarışa girmiş olmanın en büyük sebebi var olanı daha ileriye taşıma çabasıdır. Kolektif aklın önemini kavramış biri olarak tek sözüm yılmadan çalışmak ve Akhisar Ticaret Borsamızı layık olduğu yere taşımaktır.

Gelişen zaman içerisinde hedeflerimizi ve kardeşlerimizin tanıtımını sizlerle paylaşmanın heyecanını yaşıyorum. Akhisar’ımızın desteği bu sebeple son derece önemlidir. Bu önemi kavramış bir kardeşiniz olarak adaylığımı saygı ve sevgilerim ile yüksek müsaadelerinize sunarım” dedi.