Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu, İlçe Sağlık ve Akhisar Belediyesi tarafından davet edilen, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın eşi Esma Bektaş Festival kapsamında Akhisar da bir takım ziyaretlerde bulundu.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın eşi Esma Bektaş’ın yapmış olduğu ziyaretlere Akhisar Kaymakamı eşi Funda Peker, Akhisar Belediye Başkanı eşi Nergiz Hızlı, Akhisar Emniyet Müdürünün eşi Deniz Pınar, Akhisar Genç Kadın Girişimciler Temsilcisi Şükran Füzün’ün ve Akhisar İlçe Sağlık Müdürü Selin Köksal da eşlik etti.

Manisa Valisi Erdoğan Bektaş’ın eşi Esma Bektaş ilk olarak Akhisar Kadın Girişimciler Kurulu’nun organize ettiği Cumhuriyet Mahallesinde gezici diş taraması yapan aracı ziyaret etti. Sonrasında Akhisar Gölette kutlanan 556. Çağlak Festivali kapsamında stant açan Sağlık Bakanlığı standını, Tıfıl Akademi standını, Ticaret Odası standını, Akhisar Belediyesi ve Akhisar Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Sanat Atölyesi sergisini ziyaret etti.

Yeşilay Derneği ve ilçe sağlık için açılan stantta Yeşilay Dernek Başkanı sayın Hamit Hocaoğlu’nu ziyaret eden Esma Bektaş yapılan etkinliklerden bilgisinin olduğunu ve tebrik ettiklerini dile getirdi. Hamit Hocaoğlu da Esma Bektaş’a yeşilay defteri hediye etti.

Akhisar Ticaret Borsası standını ziyaret eden Esma Bektaş, Akhisar Zeytin ve Zeytinyağından övgüyle bahsetti. Kendisinin de Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı kullandığını dile getiren Bektaş, Borsanın etkinlikleri takip ettiğini başarılı bir fuarın ardından Akhisar için çalışmalarına devam eden Borsa’yı tebrik ettiğini dile getirdi. Aynı zamanda Bektaş Kadın Girişimciler Kurulunun çalışmalarının desteklenmesi gerektiğini, yapmış olduğu çalışmalarından memnun olduğunu, şahsı adına yapılması gerek ne varsa katkı sağlamaya hazır olduğunu bildirdi. Akhisar Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Alkın, Vali eşi Esma Bektaş’a zeytin ve zeytinyağı hediye etti.

Akhisar Belediyesi tarafından organize edilen akşam yemeğinde Esma Bektaş Bosna Hersek’ten gelen misafirler ile bir araya geldi. Bayan Bektaş, Bosnalı misafirlerin ilahi grubunu dinledi ve onlarla sohbet etti. Gülbeyaz-ı Ziyafet Restoranta yapılan etkinliğe AK Parti Manisa Milletvekili Adayı Uğur Aydemir,  Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da katıldı.  Esma Bektaş festival kapsamında yapılan tüm etkinliklerden dolayı Belediye Başkanı Salih Hızlı’ya ve ekibine teşekkürlerini iletti. Bosna Hersek’ten gelen misafirlerin İlahi Grubunu çok beğendiğini gıdayla dinlediğini belirten Bektaş, başta AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir’e, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Kadın Girişimciler Kurulu adına Nefise Şükran Füzün’a ve gün boyu kendisine eşlik eden tüm bayanlara teşekkürlerini iletti.