Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer hafta sonunda Şırnak Uludere İlçesi Şenoba Tugay Komutanlığından kalkan helikopterin yüksek gerilim hattına çarpması sonucunda şehit olan ve geçtiğimiz Cuma günü sonsuzluğa uğurlanan Akhisarlı şehidimiz Astsubay Teknisyen Başçavuş Fevzi Kıral’ın Akhisar Beyoba Mahallesindeki baba evine taziye ziyaretinde bulundu. 

Vali Güvençer ve eşinin taziye ziyaretinde eşleriyle birlikte 1.Piyade Eğitim Tugay Komutanı Albay Şefik Güvenç, Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç,  Akhisar Hava Meydan ve Garnizon Komutanı Alb.Mehmet Şahin de bulundu. Burada, şehidin babası Sabri, annesi Nurdan ve kardeşi Hurşehit Kıral’a başsağlığı dileyen protokol, ailenin acılarını paylaştı. Ziyaretin ardından Beyoba Kabristanlığına giden protokol şehidin kabri başında dua etti.

Depremzedeler ziyaret edildi

Vali Güvençer ve eşi Fatma Dilek Güvençer ve beraberindekiler daha sonra 27 Mayıs 2017 tarihinde saat 18.53’de Saruhanlı İlçesinde meydana gelen 5,1 büyüklüğündeki depremden zarar gören depremzedeleri ziyaret ederek moral verdi. Ziyaretlere Akhisar Kaymakamı Kaan Peker, Gölmarmara Kaymakamı Zeyit Şener, Gölmarmara Belediye Başkanı Kamil Öz, Saruhanlı Kaymakam Vekili Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Bekir Şen de katıldı.

Akhisar’ın Beyoba, Sazoba ve Akselendi, Saruhanlı’nın Lütfiye ve Kumkuyucak, Gölmarmara’nın Tiyenli ve Değnekler Mahallelerindeki depremzedeleri evlerinde ve kaldıkları çadırlarda ziyaret ederek incelemelerde bulunan Vali Güvençer ve beraberindekiler çocukları çeşitli oyuncak, şeker ve çikolata vererek sevindirdi. Depremzede ailelere ihtiyaçlarını soran Vali Güvençer devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, sıkıntıların en kısa sürede aşılacağını söyledi.