Polis Teşkilatı Kuruluşunun 168. Yıl Dönümü nedeni ile Akhisar’da ki etkinlikler ve ziyaretler devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Akhisar Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı yönetim kurulu üyeleri Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’ı ziyaret etti.

Akhisar Ülkü Ocakları 2. Başkanı Umut Özel ve Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette konuşmayı Başkan Yardımcısı Özel yaptı.

Özel, “ Toplumda huzurun ve güvenliğin devamına vatandaşların temel hak ve özgürlüklerinin korunmasına katkı sağlayan şerefli Türk Polis Teşkilatımızın 168.kuruluş yıldönümünü kutlar; Polis teşkilatının kıymetli mensuplarının yıldönümünü tebrik ederiz .Adlî ve İdarî görevleri esnasında Türk polisi inin çalışmasına ve güdülenmesine engel teşkil edici söylem ve eylemlerden uzak durulması müessesenin mahiyetine ve köklü geleneğin itibarına yönelik tehditlerin önüne geçilmesi açısından elzemdir.Türk polisiinin olağanüstü şartlar altında görevlerini yerine getirdikleri göz önüne alındığında, Türk Polis Teşkilatının önemsenmesine ve geliştirilmesine yönelik daha fazla çaba sarf edilmesi gerekliliği ortaya çıkmaktadır.Polisimizin hayat şartlarının iyileştiriimesi, eğitimlerini önemsemek, teknolojik imkânlarını genişletmek ,yapılması gerekenler olarak sıralanabilir.

Türk Polisi, gösterdiği olağanüstü gayretlerle yaptığı hizmetler sonucunda, Milletinin gönlünde taht kurmanın haklı gurur ve mutluluğunu yaşamaktadır.Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetrmize yönelecek her türlü şer odakların: önlemek ve her karışı atalarımızın kanları ile sulanmış bu vatan toprakları üzerinde milletimizin huzur ve güven içerisinde yaşamasını temin eden polis teşkilatımıza olan güvenimiz tamdır.

Bu duygu ve düşüncelerle;Polis Haftası'nı kutluyor, bu vesileyle, görevlerini kahramanca yerine getirirken şehit olan polislerimizi rahmetle anıyor:emniyet mensuplarına ve ailelerine, sağlık, mutluluk ve esenlik diliyoruz.” Dedi.

Konuşmanın ardından Akhisar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Turhan’la uzun süre sohbet eden ziyaret heyeti çiçeklerini takdim etti.